SERVICII

Context media SRLD asigura exclusiv servicii profesionale de spalare si curatare a covoarelor. Serviciile noastre pot fi comandate atat de persoanele fizice cat si de cele juridice. Oferta prezentata online sau prin orice alt fel de publicitate (tv, radio, reviste, circulare), este adresata exclusiv persoanelor fizice. Pentru persoane juridice pretul se calculeaza in functie de dimensiuni si gradul de murdarie. Comenzile se pot lansa telefonic la numerele de telefon 0733802804 si 0344802804 de Luni pana Sambata in intervalul orar 08:00 - 19:00.. Fiecare comanda va fi programata pe zile si intervale orare in functie de zona de ridicare. In momentul ridicarii comenzii, beneficiarul va primi un bon de comanda, care va contine si notatia cu data si intervalul orar al livrarii covoarelor. Plata contravalorii serviciilor se va face la momentul livrarii.

CONDITII DE TRANSPORT

Transportul (ridicare si livrare) este GRATUIT in Mun. Ploiesti pentru o comanda ce insumeaza minim 4 mp iar in cazul unei comenzi sub 4 mp se va aplica o taxa unica de transport de 10 lei, sau achitarea minimului de 4 mp. In cazul in care beneficiarul nu poate fi gasit telefonic si nici la adresa, Context media SRLD este indreptatita sa perceapa taxa de transport in valoare de 10.LEI/deplasare, sau dupa caz, deplasarea beneficiarului la sediul societatii.

TARIFELE PROMOŢIONALE

În perioadele de promoţii, comenzile care nu insumează 6 mp, Context media SRLD va factura contravaloarea serviciilor pentru 6 mp fără alte taxe suplimentare.

CONDITII DE LIVRARE

Termenul de livrare este de 24 pana la 48 de ore. In cazul comenzilor cu tarif de urgenta, timpul de livrare este de la 10 pana la 24 de ore, pentru un minim de 20 mp. In cazul in care comanda nu insumeaza 20 mp, Context media SRLD va factura contravaloarea servicilor de urgenta pentru 20 mp fara alte taxe suplimentare.

In cazul in care livrarea comenzii nu se poate efectua din diverse motive independente de vointa noastra (lipsa beneficiar la adresa), beneficiarul va fi anuntat printr-o notificare scrisa, care va contine data si ora la care s-a incercat livrarea si un numar de telefon unde se pot obtine informatii. Daca livrarea nu s-a putut efectua nici dupa a doua incercare, Context media SRLD va contacta beneficiarul pentru a stabili viitoarele operatiuni referitoare la modalitatea de livrare.

LIMITA DE RASPUNDERE

Context media SRLD nu răspunde pentru eventualele probleme apărute în timpul procesului de spalare, in situaţiile în care textura covoarelor a fost afectată de factori externi (ex: mucegai, molii, ţesături de surfilare desprinse, decolorare, franjuri deterioraţi, crăpaturi sau taieturi apărute pe partea din spate a covoarelor, etc), uzura covoarelor este mai mare de 30% sau lipsa etichetei cu instructiunile de curatire. Context media SRLD nu este considerata raspunzatoare pentru pierderea, deteriorarea, distrugerea sau furtul unei comenzi, daca aceste daune sau pagube sunt generate in urma unei situatii de Forta Majora (fara a se limita la aceasta), care include:
- cauze umane: razboaie, revolte civile, revolutii, starea de asediu, etc.
- cauze naturale: inundatii, tornade, incendii naturale, cutremure, etc.

RECLAMATII

Reclamatiile se vor inainta telefonic sau scris(sms) la numerele de contact afisate intr-un interval de 12 ore de la momentul livrarii.

PERMISIUNI

Clientul permite inregistrarea convorbirii telefonice, si inscrierea datelor de contact in baza de date a firmei. Datele furnizate de client nu vor fi divulgate catre o terta persoana decat cu acordul acestuia.

CONFIDENTIALITATE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, Context media SRLD are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.